tessan

en vanlig tisdags kväll

Nu har jag suttit och pluggat, skrivit klart min engelska redovisning och så. Kollat igenom matten som vi har muntligt prov på imorgon - matte är inte min grej. Håller just nu på att måla mina naglar..dom såg så trista ut och behövde lite uppsnyggning, idag blev det fransk manikyr. Kan inte säga att jag är världsbäst på att göra det själv för det är svårt, men det blir inte helt förjävligt heller faktist.
På frisör lektionen idag rullade jag permanent, jag gör framsteg inom permanentrullning nu faktist. Går mycket bättre och jag vet iallafall hur man ska göra :) mitt mål är att klara att rulla hela huvudet innan sommarlovet....och det ska se bra ut också!
Undertiden jag permanentade hade jag en blekning i håret till min slinga som jag ska ha. Jag ville ha en rosa slinga, men ändrade mig ganska snabbt när jag såg resultatet av blekningen. Det var hyffsat blont och min lärare sa att vi skulle lägga i en till blekning och sen VAP (en toning för att få bort orange toner i håret) efter det! Så sagt och gjort, blev riktigt bra resultat ! Har det på ena sidan, så kanske ska göra på andra sidan och bakhuvudet också..men det väntar att se..får ha detta ett tag nu iallafall.
Nu ska jag smeta på de sista lagren av manikyren. ciao