tessan

tjoooh

Hej på er! Dålig uppdatering här och det är tragiskt för jag har all tid i världen att uppdatera för tillfället. Börjar inte jobba föräns på måndag så har några fler dagars ledigt! Men grejen är såhär, jag har inte gjort ett skit som är intressant att skriva om faktiskt. Eller ah studentveckan var ju lång och bäst men skulle jag skriva om den hade jag behövt flera dagar på mig - orkar jag inte. Men den här veckan har jag vart hemma och inte gjort någonting förutom sovit typ. But I need it! Men jag lever fortfarande på minnena från studenten och jag vill göra den veckan om och om igen!! Synd bara att det aldrig kommer hända =( menmen, life goes on.
Idag har jag vart på promenad med Jennie, vart hos veterinären med chilli, lagat mat, solat, sovit, cyklat 1,5 mil och druckit vin med mams och paps. Det var det jag hunnit med idag - kortfattat och bra. Första dagen jag gjort så mycket på hela denna veckan haha !
Nu ligger jag i sängen och lyssnar på fina låtar, åh jag är inne i sånt där sentimental mood! Jag tror jag tänker alldeles för mycket, vränger och vrider på allt. Fast jag gillar att tänka så jag ska faktiskt fortsätta med det ett tag till !
Jag saknar också mina fisar som är iväg på studentresor, det är tomt utan er hemma!
Ska avrunda här nu och fortsätta lyssna på musik innan jag ska sova. Ha det fint <3