tessan

lång dag

har varit en lång dag, började med en seg vakning och sen dra till skolan med yoyyo.. företagsekonomi och matte, suck.. sen kom mamma och hämtade oss vid halv tre, åkte ner till körskolan och skrev in mig så nu har jag teoriböcker och sådant ! känns bra. vi åkte sedan ner till badhuset för att göra guldbojen, måste man ha gjort innan man ska gå kursen som jag ska gå om två veckor. Så det blev till att simma 100 m, 50 med livboj och 50 bogsera på 8 minuter, klarade på 6. sen simma med livboj 25 meter, hämta docka på botten sen bogsera tillbaka 25 m, det skulle man göra på 1,50 min och klarade det på 1,40 min. kändes helt okej och skönt att det är gjort !
sen har vi bara ätit mat och tagit det lugnt, bakat kladdkaka och ätit ostbågar ! mums, blev en väldigt lugn kväll, men så är det när inget annat finns som lockar (;
yoyyo sover nu och jag ska alldeles snart krypa ner, ska kolla i mina teoriböcker och kika lite vad det är och så... Imorgon blir det att lämna yoyyo vid tåget och sen vet jag inte, det väntar att se :)
godnatt på er
bloggen är fixad också, GÖTT !